Kunst Bootcamp

Wat houdt het in?

Tijdens de Kunst Bootcamp gaan we het gehele Parochiehuis in Bakel omtoveren tot een weekend-kunstschool en expositie in één. Je zult les krijgen van professionele kunstenaars die jouw zintuigen zullen prikkelen. In rijkgevulde workshops van twee uur trek je in kleine groepen het gehele gebouw door om in allerlei kunstdisciplines ervaring op te doen. Dit doe je aan de hand van een rooster dat je van ons krijgt.

Zo nu en dan komen we ook samen voor een kopje koffie of thee bij een verrassende voordracht. Of je nu al jaren kunst maakt of enkel wat creatief ‘aanrommelt’, we gaan niet alleen je handen in beweging brengen, maar ook je hart. Want dat is naar onze mening toch wel wat kunst onderscheidt van knutselen.

We gaan natuurlijk niet álles van ons programma aan je verklappen, want is het verrassende en onvoorspelbare niet juist zo leuk aan kunst? We beloven je dat we ons best zullen doen om er een gezellig én leerzaam weekend van te maken.

Voor wie?

🟠 Ben je een echte kunstliefhebber en ben je op zoek naar een creatief weekend? Maar geen geknutsel en gefrutsel? Wij bieden je twee dagen boordevol kunstzinnige workshops en voordrachten door professionele kunstenaars.

🟠 Ben je op zoek naar een leuke workshop samen met een vriend of vriendin? De Kunst Bootcamp geeft je een weekend lang plezier, waarbij je allerlei workshops volgt in plaats van één!

🟠 Ben je benieuwd of jij zelf ook creatief kunt zijn? De kunstenaars laten je tijdens de bootcamp allerlei kunstdisciplines zien, zodat je zelf kunt ervaren wat bij je past.

🟠 Ben je een professionele kunstenaar en ben je op zoek naar inspiratie en verdieping? Ervaar als schilder eens hoe het is om een beeld te boetseren. Of als fotograaf om een schilderij te maken. Je bekijkt je eigen werk na de bootcamp vast opeens vanuit een andere hoek!